About the Post

Author Information

Τρεμει με την ιδεα επιστροφης Πατερα!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για την λύσσα κατά του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Νικόλα Πατέρα, τονίζοντας  πως η συντονισμένη επίθεση δεν μπορεί να είναι συμπτωματική και τυχαία.

Παρατηρώ το τελευταίο διάστημα μία λύσσα κατά του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Νικόλα Πατέρα. Εκεί που κανείς δεν ανέφερε το όνομα του Πατέρα ξαφνικά συντονισμένα , είχαμε ανάλογες αναφορές προς το πρόσωπό του, με λύσσα εναντίον του και με στοιχεία, που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Η αλήθεια είναι ότι όλη αυτή η συντονισμένη επίθεση στον Πατέρα δεν μπορεί να είναι συμπτωματική και τυχαία. Υπάρχει εξήγηση. Κάποιοι μου λένε, ότι είναι από την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Δεν το πιστεύω και δεν μου προκύπτει από πουθενά.

Οι σχέσεις του Πατέρα με τον Τζίγκερ και την οικογένεια Βαρδινογιάννη είναι σε εξαιρετικό σημείο και μην ξεχνάμε ότι η τελευταία αναφορά του Τζίγκερ για τον Πατέρα μέσω επιστολής ήταν υπέρ του πρώην προέδρου της ΠΑΕ και ξεκαθάριζε ότι δεν υπήρχε κακοδιαχείρηση από την πλευρά Πατέρα. Από τότε δεν έγινε κάτι. Οι σχέσεις τους παραμένουν σε πολύ καλό σημείο, άρα μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι τα «χτυπήματα κάτω από την ζώνη» δεν είναι από την πλευρά Τζίγκερ. Αυτός, που τρέμει μόνο με την ιδέα της επιστροφής του Νικόλα Πατέρα στον Παναθηναϊκό είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης.

Τα δημοσιεύματα μιλούν από μόνα τους. Και είναι απλό το θέμα. Οι δύο πρώην φίλοι τώρα είναι δύο μεγάλοι εχθροί. Ο Μαρινάκης δεν αντέχει την προσωπική αντιπαράθεση με τον Πατέρα. Ξέρει ότι θα βγει χαμένος από χέρι και θα απαξιωθεί. Κάτι που κινδυνεύει να πάθει και τώρα με τον Παναθηναϊκό αβοήθητο από τους μετόχους, τους παίκτες της ομάδας απλήρωτους και έναν Γόντικα να τα κάνει όλα. Πόσω μάλλον αν μπει και πάλι μπροστά ο Πατέρας και ο Παναθηναϊκός είναι και πάλι δυνατός οικονομικά και πανίσχυρος, χωρίς μιζέρια και γκρίνια.

Χειρότερο σενάριο από την επιστροφή του Πατέρα με την συνδρομη Βγενόπουλου, για τον Μαρινάκη δεν υπάρχει και κάνει τα πάντα για να το αποτρέψει. Και τον βολεύει να υπάρχουν αναφορές σε βάρος του Πατέρα από Παναθηναϊκά(;) ΜΜΕ, τα οποία μπροστά στο μίσος τους για τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού δεν έχουν πρόβλημα να «εξυπηρετήσουν» και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού!

Πηγή

One Comment στο “Τρεμει με την ιδεα επιστροφης Πατερα!”

  1. dimitris131969 29/02/2012 στις 17:58 #

    Η αληθεια ειναι οτι και γω …τρεμω. με πιανει ενα τρεμουλο από την συγκινηση.

Υποβολη σχολιου