About the Post

Author Information

Σιμαο, ο πιστος «στρατιωτης»

Αποτελεί έναν από τους πιο βελτιωμένους ποδοσφαιριστές του φετινού Παναθηναϊκό, ένα από τα πιο πολύτιμα «εργαλεία» στα χέρια του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Σιμάο κάνει φανταστική χρονιά αλλά το συμβόλαιο του τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι και εξαιτίας της διοικητικής αστάθειας οι δύο πλευρές δεν έχουν φτάσει σε συμφωνία.

Ο «Σίμος» θέλει να παραμείνει σαν τρελός και δεν το κρύβει. Στους ανθρώπους του «τριφυλλιού» έχει ξεκαθαρίσει πως αγαπάει την ομάδα, σέβεται όσα του έχει προσφέρει ο σύλλογος και για αυτό ρίχνει… πόρτες στις ομάδες που έχουν ζητήσει να αποσπάσουν την υπογραφή του από τώρα.

Ο διεθνής μέσος περιμένει και εκείνος τις διοικητικές εξελίξεις, ώστε να εξαντλήσει τις πιθανότητες για να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του. Κάνει υπομονή, όπως του έχει ζητήσει η «πράσινη» ΠΑΕ και δεν θέλει να σκεφτεί το μέλλον του μακριά από τον Παναθηναϊκό.

Κάτοικος Παιανίας

Ενδεικτική της δίψας του για τον φετινό τίτλο είναι η άδεια που ζήτησε και πήρε από την Εθνική ομάδα της Μοζαμβίκης, ώστε να μείνει στην Αθήνα. Ο 24χρονος άσος δεν ήθελε να ταξιδέψει στην Αφρική και να βρίσκεται μακριά από την Παιανία, καθώς σε κάθε ταξίδι επιβαρύνεται αρκετά και γυρίζει άλλος άνθρωπος.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Υποβολη σχολιου