About the Post

Author Information

Manager at http://www.panathinaikoskosmos.com/ en https://www.panathinaikoskosmos.wordpress.com/

Οταν ο Τζιγγερ… γκρινιαζει

Αντί να αναλάβει τις ευθύνες του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ εκφράζει τα παράπονά του για τη συμπεριφορά του κόσμου του Παναθηναϊκού απέναντί του!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, o Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο πιο επιτυχημένος πρόεδρος στην ιστορία του… ΟΣΦΠ, με προσχήματα και δικαιολογίες πεντάχρονου παιδιού, φάνηκε θιγμένος σε συνάντησή του με δύο φίλους του Παναθηναϊκού, επειδή ο κόσμος τον βρίζει τόσα χρόνια για όσα έκανε. Εγώ θα προσθέσω πως ο κόσμος τον βρίζει και για όσα έπραξε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και για όσα δεν έκανε, ως όφειλε, ως μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ. Εγωιστικά και με εκδικητικές τάσεις δήλωσε πως δεν τον νοιάζει αν τον βρίζουν, αφού δεν πληρώνει για την ομάδα και δεν ασχολείται, αδιαφορώντας για τις συνέπειες που μπορεί να έχει η κλήση για απολογία του Παναθηναϊκού στην UEFA.

Ας υπενθυμίσουμε, λοιπόν, στον «εγγυητή» ποιές είναι οι ευθύνες του στο σημερινό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει ο σύλλογος:

α) Ο  Ανδρέας Βγενόπουλος αιτήθηκε τον  Σεπτέμβριο 2011 όπως οριστεί  αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με τιμή στα 0,33€, ούτως ώστε να μπορέσει να εισρεύσει κεφάλαιο στα ταμεία της ΠΑΕ και να βγει ανώδυνα η σαιζόν. Το αίτημα προσέκρουσε σε ώτα μη ακουόντων και φθάσαμε στον Δεκέμβρη, όπου ουδείς μέτοχος διανοήθηκε να βάλει χρήματα με την τιμή της μετοχής στο 1,12€, ενώ ο μεγαλομέτοχος έδωσε εντολή στον Δημήτρη Γόντικα να παρατείνει μέχρι τέλος Ιανουαρίου την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με την προαναφερθείσα τιμή, για να μπουν οι Άραβες και η πριγκίπισσα Νούρα! Με αυτόν τον τρόπο απέτρεψε τη διενέργεια Δ.Σ. που θα πραγματοποιείτο στις αρχές Ιανουαρίου και θα οριζόταν νέα αύξηση με τιμή στα 0,33€ και ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει σοβαρά, πλέον, να μην αγωνιστεί την επόμενη περίοδο στην Ευρώπη. Εάν, ο μη γένοιτο, συμβεί αυτό θα έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του σε μια ακόμη μαύρη περίοδο της ιστορίας μας.

β) Στο  Δ.Σ. της 7ης Ιουλίου 2011, ο Δημήτρης Γόντικας παρουσίασε μια μελέτη του κτηματομεσίτη Γιάννη Ρεβύθη, βάσει της οποίας η αξία ενοικίασης του προπονητικού κέντρου της Παιανίας ανέρχεται σε 1.3 εκατομμύρια ευρώ. Ο σύμβουλος του Τζίγγερ, Βαγγέλης Σαμαράς, πρότεινε για να μην υπάρξει πρόβλημα να γίνει μια σύμβαση ενοικίασης της ΠΑΕ ώστε να εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις, ιδιοκτησίας της οικογένειας Βαρδινογιάννη! Σε μία περίοδο, όπου η ομάδα είναι απλήρωτη και δεν έχει εξοφλήσει τις οφειλές της, ο «εγγυητής» είναι ο μοναδικός που έχει εισπράξει το ενοίκιό του από την ΠΑΕ, έχοντας μάλιστα προπληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους!

γ) Τον  Ιούλιο του 2010, αρνούμενος να καταβάλει το μερίδιό του στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, πήρε δάνειο από την Τράπεζα Πειραιώς, της οποίας είναι μέτοχος (και το επιτόκιο δηλ. στην τσέπη του). Το δάνειο δεν αποπληρώθηκε ποτέ και η εν λόγω τράπεζα αιτήθηκε των χρημάτων της τον προηγούμενο Δεκέμβριο. Ο ίδιος, αντί να μεσολαβήσει και να ζητήσει παράταση από τη δική του τράπεζα, δέσμευσε μέρος της χορηγίας του ΟΠΑΠ στην ομάδα και των τηλεοπτικών εσόδων από τη Forthnet – Nova και με αυτόν τον τρόπο πληρώθηκε ουσιαστικά και από κει, αφήνοντας την ομάδα σε τραγική οικονομική κατάσταση.

δ) Εμφάνισε από το πουθενά τον αστείο και  αναξιόπιστο Βλάση Τσάκα, κουμπάρο του Βατσινά, για να μην ξεχνιόμαστε (την ώρα που είχε κατατεθεί  η μοναδική έως σήμερα αξιόπιστη  και βιώσιμη λύση για τον σύλλογο  από τον Ανδρέα Βγενόπουλο), αποπροσανατολίζοντας τον φίλαθλο κόσμο με κραυγαλέα παραποίηση της αλήθειας, με παραμύθια της Χαλιμάς, με «φανταστικούς» σαουδάραβες πρίγκιπες – μεγιστάνες, με υποσχέσεις για εκτόξευση της ομάδας, με «κλεισμένες» μεταγραφές, με δημιουργία γηπέδου – κοσμήματος και ούτω καθεξής. Η ευθύνη για τον ευτελισμό και διαπόμπευση της ομάδας αυτούς τους έξι μήνες που έχει αφήσει ελεύθερο το πιόνι του να αλωνίζει, βαρύνει αποκλειστικά τον Τζίγγερ. Ο ρόλος που έχουν διαδραματίσει τα μιντιακά του συγκροτήματα, οι φίλα προσκείμενοι δημοσιογράφοι, αλλά και των κύκλων, των παραλληλόγραμμων και των ρόμβων του στη διαιώνιση αυτής της χυδαιότητας αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

ε) Αρνείται εκδικητικά, πεισματικά, εγωιστικά  να συζητήσει με τον Ανδρέα Βγενόπουλο τη μεταβίβαση των μετοχών του, προτιμώντας να δει τον σύλλογο να καταρρέει. Αρνείται να δώσει λύση στο γηπεδικό, απεμπλέκοντας τον Παναθηναϊκό από τις συμβάσεις που έχει υπογράψει η θυγατρική του εταιρεία ΓΗΠΕΛ με τον Βωβό, τον Μπόμπολα και τον Δήμο Αθηναίων. Για μακέτες και μόνον από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχουν δοθεί 5 εκατ. ευρώ, ενώ έχουν δοθεί ακόμα 1,8 εκατ. ευρώ για μελέτες και άδειες, 750.000 ευρώ για να καθαριστούν οι χώροι στον Βοτανικό, 1,974 εκατ. ευρώ για εκσκαφές και περίπου 2 εκατ. ευρώ για τεχνική, εμπορική, νομική και χρηματοοικονομική υποστήριξη. Και το γήπεδο το έχουμε δει μόνον στο όνειρό μας κι αυτό υπερκοστολογημένο. Αν θυμηθούμε και τον μοναδικό όρο που έθεσε ο Ανδρέας Βγενόπουλος για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας, τότε εύλογα αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος του σκανδάλου με τη ΓΗΠΕΛ και σε ποιόν βαθμό υποθηκεύει το μέλλον της ομάδας μας.

Υ.Γ.1 Ας γίνει μία δημοσκόπηση στον κόσμο  του Παναθηναϊκού, αυτόν που πηγαίνει στο γήπεδο, για το αν υπάρχει  ουδείς που να επιθυμεί την επιστροφή  του Τζίγγερ στα δρώμενα της  ομάδας. Ο άνθρωπος είναι ανεπιθύμητος και οι υπάλληλοί του που γράφουν στα σάιτ και βγαίνουν σε 1-2 συγκεκριμένα ραδιόφωνα δεν πείθουν πλέον κανέναν.

Υ.Γ.2 Εξαιρετική και χθες η κυρία Μαίρη Λομβάρδου – Ζούλα στη  ραδιοφωνική της παρέμβαση στην εκπομπή των ΒέργηΑσημακόπουλου. Με ήθος, σαφήνεια και βεβαιότητα υπενθύμισε ποιά είναι η μοναδική λύση για το μέλλον του Παναθηναϊκού.

Υ.Γ.3 Κάποια στιγμή θα επανέλθουμε με τα εγκλήματα  του Τζίγγερ και την ανυπαρξία  του τα 15 τελευταία χρόνια που έχει επιτρέψει στο παρακράτος του ΟΣΦΠ να σαρώνει σα λαίλαπα σε κάθε πτυχή του αθλητικού χώρου και της προπαγάνδας.

Υ.Γ.4 Κύριε  Βαρδινογιάννη, μην αναμένετε  να σας σεβαστεί ο φίλαθλος κόσμος του Παναθηναϊκού, όταν εσείς ο  ίδιος δε σεβαστήκατε ποτέ τον  κόσμο και το μεγαλείο του συλλόγου που ατυχώς είχατε την τιμή να υπηρετείτε.

http://www.greenzone.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Υποβολη σχολιου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: