About the Post

Author Information

Θελει να τον καταστρεψει!

Είναι ξεκάθαρο και μόνο οι τυφλωμένοι από τα προνόμια που απολάμβαναν επί χρόνια δεν μπορούν να το δουν. Εδώ και αρκετό καιρό φαίνεται από… χιλιόμετρα μακριά. Πρώτα οδήγησε την πολυμετοχικότητα, με τις κινήσεις κάτω από το τραπέζι, στη διάλυση! Η εκδίκηση του, όμως, προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού που του έδειξε τη δύναμη του τον Απρίλιο του 2008 δεν έχει τελειώσει! Ίσα-ίσα που βρίσκεται στο αποκορύφωμα της!

Από πού να ξεκινήσει και που να τελειώσει κανείς. Δεν είναι μία και δύο οι κινήσεις που οδηγούν ξεκάθαρα στο συμπέρασμα πως θέλει να διαλύσει το κλαμπ. Να το οδηγήσει σε ένα άνευ προηγούμενου αδιέξοδο μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει τον προσωπικό του εγωισμό.

Ας τα δούμε, όμως, ένα προς ένα:

*Η αγχόνη της Πειραιώς. Όπως αποκαλύψαμε την προηγούμενη εβδομάδα, το δάνειο που πήρε το καλοκαίρι του 2010 μόνο και μόνο για να μην βάλει το χέρι στη τσέπη έμεινε απλήρωτο, εξαιτίας των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων και από τον Δεκέμβρη η τράπεζα απαίτησε την άμεση αποπλήρωμη του. Τελικά δεσμεύτηκε ένα μέρος των εσόδων από τα τηλεοπτικά και τον ΟΠΑΠ, σε μία εποχή όπου ο Παναθηναϊκός δεν έχει… μαντίλι να κλάψει!

Φυσικά η ευθύνη δεν έχει να κάνει μόνο με το δάνειο. Για όσους δεν γνωρίζουν, η οικογένεια Βαρδινογιάννη είναι μέτοχος στη Πειραιώς. Τόσο πολύ… καιγόταν η τράπεζα για τα χρήματα; Ολόκληρος Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν μπορούσε να ζητήσει μια μικρή περίοδο χάριτος, ώστε να μην σφίξει η θηλιά περισσότερο στο λαιμό του Παναθηναϊκού; Είναι αστείο τα «παπαγαλάκια« του να τον παρουσιάζουν τόσο ανίσχυρο που ούτε αυτό δεν μπορούσε να κάνει! Δεν είναι θέμα δύναμης, όμως. Στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι τόσο ωμή η τάση για εκδίκηση, γεγονός που έχει τρελάνει και άλλους μετόχους!

*Η Παιανία. Εδώ έχουμε να κάνουμε με… φρέσκα κουλούρια. Το 1εκ. που υποτίθεται ότι είχε οριστεί ως ετήσιο «εικονικό» μίσθωμα για τις εγκαταστάσεις όπου προπονείται η ομάδα είναι τόσο… εικονικό, ώστε ο Τζίγγερ πήρε στα χέρια του δέκα επιταγές, με τις οποίες ουσιαστικά προπληρώθηκε!

Σε μία περίοδο, όπου ο Παναθηναϊκός χρωστάει σε ποδοσφαιριστές, χρωστάει τα περυσινά πριμ και η ΟΥΕΦΑ είναι έτοιμη για… καμπάνα, ο Τζίγγερ είναι ο μοναδικός που εξασφάλισε τα έσοδά του από το ενοίκιο της Παιανίας. Για να είμαστε πάντα και σωστοί, χάρισε δύο ενοίκια σε μία πράξη που δείχνει ξεκάθαρα την αγάπη τους προς τον σύλλογο. Κουβαρντάς…

*Η ιστορία με την ΓΗΠΕΛ. Στο προσκήνιο επέστρεψε ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Ζήτησε από τον Τζίγγερ να αναλάβει τις υποχρεώσεις της θυγατρικής του γηπέδου. Μέσω της επιστολής προς το Δ.Σ και όχι μόνο. Ο «mr.Mig» τον τελευταίο καιρό ρίχνει γέφυρες με κάθε τρόπο, ώστε να γίνει το προφανές και το λογικό για το καλό του συλλόγου.

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας να καθίσουν οι δικηγόροι των δύο πλευρών στο ίδιο τραπέζι, να θέσουν επί τάπητος όλα τα δεδομένα για τη ΓΗΠΕΛ και με ένα ιδιωτικό συμφωνητικό να τελειώσει το θέμα και να δοθεί η ευκαιρία στον δεύτερο τη τάξει μέτοχο του Τριφυλλιού να ηγηθεί για τα 15 εκατομμύρια που θα δώσουν ανάσα στην ομάδα!

Ο Τζίγγερ, όμως, έχει κλείσει όλες τις πόρτες. Δεν ακούει κουβέντα, δεν δίνει την ευκαιρία να λυθεί το πρόβλημα και επί της ουσίας απορρίπτει την μοναδική λύση αυτή την στιγμή που υπάρχει για απαλλαχθεί και να μας απαλλάξει από την παρουσία του στον Παναθηναϊκό.

*Ο Τσάκας και οι Άραβες, Επί ένα εξάμηνο έχει αφήσει ανεξέλγκτο τον κατά δήλωση ψεύτη Βλάση Τσάκα να διασύρει τον Παναθηναϊκό, να διασύρει ακόμη και τον ίδιο! Στην αρχή και με την βοήθεια των ΜΜΕ που λειτούργησαν ως μέσα εξαπάτησης και όχι ενημέρωσης, το παραμύθι έγινε πιστευτό από αρκετό κόσμο. Πλέον, όμως, τα περιθώρια έχουν στενέψει και δεν υπάρχει χρόνος για άλλα ανέκδοτα.

Το όλο στόρι τον… βόλεψε απίστευτα την ώρα που είχε στριμωχθεί στα σχοινιά. Το να συνεχίζει να κοροϊδεύει τον κόσμο, όπως το έκανε κατά την διάρκεια των… μουσαντένιων διαπραγματεύσεων με τον Πρίγκιπα Σουλτάν, έχει καταντήσει ανέκδοτο. Χρωστάει εξηγήσεις στον κόσμο του Παναθηναϊκού γιατί είναι ο νούμερο ένα υπεύθυνος για το ξεφτιλίκι που ζήσαμε όλο το προηγούμενο διάστημα.

Υ.Γ: Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για έναν άνθρωπο που με έχει βοηθήσει: http://trify-laras.blogspot.com/. Καλή αρχή Τριφυλλαρά…

Υ.Γ1: Είναι αστείο κάθε φορά που ένα θέμα βγάζει στη… σέντρα τον Βαρδινογιάννη να προσπαθούν με ΨΕΜΜΑΤΑ να το μαζέψουν. Σε αντίθεση με εκείνους που έπαιρναν… πασούλες-και όχι μόνο- δυστυχώς υπάρχουν και κάποιοι που το ψάχνουν λίγο παραπάνω.

Υ.Γ2: Που είναι η πριγκίπισσα ρε παιδιά; Αφού είδαμε και τις λιμουζίνες στο Σύνταγμα…

Πηγή

23 Σχόλια στο “Θελει να τον καταστρεψει!”

  1. vagg 21/02/2012 στις 14:35 #

    kala exete to thrasos na lete akoma gia to vardinogianni eseis pou akoma den exete apologithei gia tin emirates kai oles tis alles vlakeies?

    • fidelio verde 21/02/2012 στις 14:49 #

      Ναι (για το θράσος). Όσον αφορά για την απολογία καλό θα ήταν να έλεγες κι ένα ευχαριστώ στον Panathinaiko Kosmo που σου αποκάλυψε απ το Σεπτέμβρη την Τσακο-Τζιγκερο-Παραμύθα με τους Αλ Μπατίρ και τις πριγκίπισες Νούρα, Χα και Μούρα…
      Πες κι ένα ευχαριστώ στον Panathinaiko Kosmo που σου είπε ΠΡΩΤΟΣ τι θα γίνει με τον Νίνη…
      Πες κι ένα ευχαριστώ που υπάρχει κι ο Panathinaikos Kosmos που σου αποκάλυψε την παραμύθα της Ηρώδου του Ατικού…
      Όσον αφορά την Αεροπορική εταιρία, βιάζεσαι… Την ίδια βιασύνη να δείχνατε και στην Τσακο-Τσιγκεριάδα, θα είχαμε ξεμπλέξει όλοι οι Παναθηναϊκοί με τον κολλητό του Κόκκαλη κι εγγυητή της μιζέριας…

      • silversurfer 21/02/2012 στις 15:20 #

        φιλε findelio επειδη ειδα το mail που μου ειχες στειλει 19 γεναρη μολις χθες(οτι να ναι) καταρχας συγνωμη για την καταπιεση να μιλησεις γι αυτο με την αλλαγη σελιδας!η ιστορια σας δικαιωσε στο θεμα των νινη,τσακα και γραμματεα..εγω πολυ απλα θα σε ρωτησω και αν θες μου απαντας..θα σας δικαιωσει η ιστορια για μια ακομα φορα??προς θεου δεν ειναι ανταλλαγμα γι αυτο που κουβεντιασαμε αυτη η απαντηση που σου ζηταω..ρωταω σαν οπαδος που ανησυχει..

        • fidelio verde 21/02/2012 στις 15:31 #

          Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε κάτι. ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΜΑΣΤΕ από ΚΑΝΕΝΑΝ. Είμαστε ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ, χωρίς καμία «ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ». «Ανεβάζουμε» πληροφορίες, αφού τις αξιολογήσουμε πρώτα. Το μεγαλύτερο ρίσκο το πήραμε ότν γράψαμε το Σεπτέμβρη για τον Τσάκα, κόντρα σε όλους και σε ΟΛΑ τα ΜΜΕ. Θεωρώ ότι αυτό ήταν το μεγαλύτερο ρίσκο που πήραμε μέχρι σήμερα. Όσον αφορά το αν θα μας δικαιώσει η ιστορία, αυτό ούτε εμείς το ξέρουμε. Δεν έχουμε μπροστά μας το βιβλίο με τα «γραμμένα» του μέλλοντος. Όπως καταλαβαίνεις, η τελευταία σου ερώτηση δεν μπορεί ν απαντηθεί με τον τρόπο που το ζητάς. Θεωρώ ΟΛΟΥΣ τους ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ μεταξύ μας, το ΙΔΙΟ άρρωστους.

          • silversurfer 21/02/2012 στις 15:55 #

            τι σε πειραξε στον τροπο??δεν το καταλαβα γι αυτο ρωταω..

  2. primeskepsis 21/02/2012 στις 15:44 #

    Καλησπέρα. Εγώ έχω μία ένσταση και που μάλιστα είναι κατά τη γνώμη μου ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ. Ο καθένας από εμάς που γράφουμε σε αυτό εδώ το blog (και ευχαριστούμε πολύ για το βήμα που μας έχει δοθεί και προσπαθούμε να το τιμήσουμε), είναι ελεύθερος να γράψει την άποψή του. Λαμβάνοντας ως παράδειγμα το συγκεκριμένο άρθρο, που εμένα συγκεκριμένα δεν με βρίσκει σύμφωνο (αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα). Αυτό που θέλω να τονίσω, είναι ότι η άποψη του κάθε συγγραφέα, δεν είναι ΣΕ ΚΑΜΙΑ περίπτωση και άποψη των υπολοίπων και κατά συνέπεια άποψη που έχει το blog ως σύνολο. Ο κατά τα άλλα συμπαθής Fidelio έχει το δικαίωμα να γράψει την άποψή του και καλώς το κάνει. Δεν πρέπει όμως επ’ ουδενί να ταυτίζουμε την άποψη του κάθε συγγραφέα με την γενικότερη άποψη του blog.

    • fidelio verde 21/02/2012 στις 15:51 #

      Επιβεβαιώνω 100%. Σωστός. Αναφερόμουν στον ΜΙΚΕ Ν, στον OSCARITO και σε μένα. Απαραίτητη αυτή η διευκρίνηση.

    • Mike N. 21/02/2012 στις 16:39 #

      Έχεις απόλυτο δίκιο φιλε μου και μόλις διορθώθηκε αυτό.Καθένας έχει την άποψη του και είναι σεβαστή και προς συζήτηση.Αρκεί αυτή η συζήτηση να γίνεται σε κοσμια πλαίσια.

  3. primeskepsis 21/02/2012 στις 15:57 #

    Το θεώρησα απαραίτητο Φιντέλιο, γιατί πολύ συχνά διαβάζω πολλούς να συγχέουν αυτά τα πράγματα. Καλό θα είναι να βγει κάποια ανάρτηση, από τον ιδιοκτήτη του blog που να ξεκαθαρίζει αυτό το θέμα, γιατί είναι πιθανόν να υπάρξουν προβλήματα από μέρους αναγνωστών, οι οποίοι δεν το έχουν, ή δεν τους το έχουν ξεκαθαρίσει.

  4. primeskepsis 21/02/2012 στις 16:48 #

    Μια απόδειξη πως αυτό το blog που μας κάνετε την τιμή να διαβάζετε, είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ και ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. Όλες οι απόψεις είναι δεκτές. Όλες έχουν αξία και όλες είναι ελεύθερες να εκφραστούν, φτάνει να μην προσβάλουν και να μην αποπροσανατολίζουν. Ευχαριστούμε και συνεχίζουμε για τη δική σας ενημέρωση και πάνω απ’ όλα, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗς ΟΜΑΔΑΣ.

    • Mike N. 21/02/2012 στις 17:36 #

      Διορθώθηκε φιλε μου.Το έβαλα και ανάρτηση στης πληροφορίες του blog

  5. tigris 13 21/02/2012 στις 16:56 #

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΑΙΚ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΝΕ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ?

    • Mike N. 21/02/2012 στις 18:11 #

      Κoνε έχουν όλοι τους φιλε.Αλλου κολλάει το θέμα τόσο καιρό….

  6. silversurfer 21/02/2012 στις 18:13 #

    που κολλαει ρε φιλε mike??

    • Μιχαλης 21/02/2012 στις 19:42 #

      Δεν θα παρεις απαντηση.. αν κολλαει καπου κολλαει στο οτι δεν θελει να φυγει ο Τζιγγερ και στο γηπεδο..

      • Mike N. 21/02/2012 στις 19:59 #

        Με πρόλαβες συνονόματε…έλειπα.Όντως έτσι είναι και αυτό αποδεικνύεται μέχρι τώρα.Ιδιαιτερα δε για το γήπεδο και της συμφωνίες που έχουν γίνει για αυτό με τον Μπόμπολα και τον Βωβό…

  7. NIKOS PATRA 21/02/2012 στις 21:44 #

    ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΤΙ Ο ΤΖΙΓΚΕΡ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ,ΟΥΤΕ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΑΠΛΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ Ο ΠΑΟ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΙΔΩΡΗΣΑΝ…….
    ΦΙΛΕ ΤΖΙΓΚΕΡ ΜΠΟΡΕΙΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΟΥ ΔΥΝΑΜΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΤΣΡΕΨΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΓΝΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΡΑ…….

  8. φώτης 22/02/2012 στις 11:29 #

    Βρίσκει και κάνει…
    αφού το οπαδικό κίνημα παραμένει ΑΜΕΤΟΧΟ στην διελκυστίνδα μεταξύ του οίκου Βαρδινογιάννη και του Βγενόπουλου, οι μέτοχοι θα παραμένουν ΑΜΕΤΟΧΟΙ.
    Ο μόνος δρόμος που έχουμε να διαβούμε είναι να στηρίξουμε ανοικτά τις κινήσεις του Βγενόπουλου και όλους τους μετόχους για την επανενεργοποίηση τους.
    Αυτό θα είναι και το πιο βαρύ συμβόλαιο μεταξύ του κόσμου και των ανθρώπων που έχουν βάλει τα εκατομμύρια τους για την επόμενη μέρα.
    Αμέτοχοι εμείς, αμέτοχοι και αυτοί.
    Δεν γίνεται αλλιώς.

    • fidelio verde 22/02/2012 στις 11:36 #

      Άκρως ενδιαφέρουσα η πρότασή σου. Αλλά και το μέτωπο των ΑΜΕΤΟΧΩΝ μικρομετόχων δεν είναι ενωμένο. Θέλω να πω, πως μετά το ραντεβού στο ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ, κάποιοι μικρομέτοχοι (στην ΠΑΕ) στηρίζουν ακόμα και σήμερα τον ανενργό €γγυητή της μιζέριας. Οπότε?

  9. tigris 13 22/02/2012 στις 14:29 #

    ΜΑΙΚ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΩΡΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΜΕ?ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΡΑΒΕΣ ΤΣΑΚΑ ΚΑΙ ΡΩΣΟΥΣ ,ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ?ΑΝ ΘΕΣ ΑΠΑΝΤΑΣ

  10. silversurfer 22/02/2012 στις 15:39 #

    δανειο γιοκ,αμετοχοι κουκουρουκου και οι επενδυτες ερχονται καθε μερα..εχουμε ακροαση στην ουεφα αυριο το ξερουμε εδω και καιρο και αναβαλουμε τα ΔΣ και τις ΓΣ για να κοβουμε πιτες λες και δεν τρεχει τιποτα..ο πολεμης αυτη την εβδομαδα ξυπνησε και τρεχει το δανειο(γιατι απ οτι γνωριζω δεν εχει κινηθει πιο νωρις)??ποιος απ τους νυν θελει να βαλει λεφτα και αν δεν βαλουν οι αλλοι ν αυξηθει το ποσοστο του??εγω παντως βλεπω να θελουν να ξεφορτωθουν τις μετοχες..επιχειρηματικα παντως χωρις γηπεδο ο παναθηναικος δεν ελκυει τους εντος για να βοηθησουν..δεν την αγαπουν την ομαδα..με την κολοκυθια που επικρατει ποιος θα βαλει λεφτα??αλλωστε η ιστορια εδειξε πως δεν μαζεψαν 5 μυρια..θα μαζεψουν 15??εδω γελαμε.. δομαζος-αλλαγη νομου αλλαγη σελιδας,κωνσταντινου τα ιδια,δαβαρης-πορτοφολια εσωτερικου,εξωτερικου,κωνσταντινου χθες-την πεμπτη επιστολη νεας γενιας αραβων,δομαζος το σαββατο-την αλλη εβδομαδα η ΠΑΕ θ αλλαξει χερια..ολοι λενε παραμυθια και απορω με τους πρασινους δημοσιογραφους που δεν τους εχουν κανει ερωτησεις γι αυτες τις δηλωσεις και να πουν την αληθεια στον κοσμο…ποιος ειναι περισσοτερο τσακας ρε αδερφια????ειλικρινα τωρα γιατι δουλευομαστε..το υφος μου ειναι ακρα επιθετικο και οργισμενο μιας και δεν αντεχω αλλη απαξιωση και κοροιδια..ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ..αν ο τζιγγερ μας εκδικηθει μεχρι τελους τοτε ΤΕΛΕΙΣΑΜΕ αδερφια..εναν λογο για να ειμαστε αισιοδοξοι??ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ..

  11. NIKOS PATRA 22/02/2012 στις 16:42 #

    ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΤΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΘΕΙΟΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΘΕΩΔΟΡΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕ….
    ΑΣΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΩΔΟΡΗ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΗ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ????? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ…

Υποβολη σχολιου