About the Post

Author Information

Ο δοσιλογος Χριστοφορακος, ο Κροκους, τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ και τα κοκκινα προβατα. (διαβασε το)

Για να καταλάβουμε το παιχνίδι που παίζεται, αυτόν τον καιρό στις πλάτες ΟΛΩΝ των πολιτών αυτού του δοκιμαζόμενου αλλά και ευλογημένου συνάμα τόπου, αρκεί να λάβουμε υπ όψιν κάποιες ΧΟΝΤΡΕΣ λεπτομέρειες…

Είναι ΓΕΓΟΝΟΣ πως οι πολιτικοί μας, αυτοί που βρέθηκαν τα τελευταία 20 χρόνια – τουλάχιστον – στα κόμματα εξουσίας, είναι διεφθαρμένοι. Αυτό δεν το λέω εγώ, αυτό έχει κατατεθεί στη Γερμανική Δικαιοσύνη, με το «Ν» και με το «Σ» στην ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ υπόθεση πολιτικών δωροδοκιών της ΕΛΛΑΔΑΣ δια του πρωταγωνιστικότερου στόματος, αυτό του υιού Χριστοφοράκου.

Άφησαν οι λαδωμένοι πολιτικοί μας τον υιό του δοσίλογου, στα χρόνια της Γερμανικής κατοχής, Χριστοφοράκου, τον μίστερ ΜΙΖΕΝΣ ΕΛΛΑΣ να δραπετεύσει απ την Ελλάδα με προορισμό τη Γερμανία.

Σ αυτό το σημείο, θα ήθελα, για να μην παρεξηγηθώ, να ξεκαθαρίσω πως ΔΕΝ κρίνω κάποιον, για τα έργα προγόνου του. Ψηλαφίζοντας όμως αυτήν την βρωμερή υπόθεση συνομωσίας – προδοσίας της πατρίδας μας, βλέπουμε πως αυτή η υπόθεση πάει από πρόγονο σε απόγονο.

Ο βασικός χρηματοδότης του Χίτλερ και του Ναζισμού γενικότερα, ήταν ο… Καρλ Φρίντριχ Φον Ζίμενς. Αυτός έσπρωχνε χρήμα στον Χίτλερ και ο Αδόλφος τον ξεπλήρωνε εξασφαλίζοντάς του ηγεμονικά συμβόλαια στον κλάδο της τεχνολογίας, στις χώρες που ισοπέδωνε αν αυτές αντιστέκονταν (Ελλάδα) ή εκΝΑΖΙκευε αν αυτές δήλωναν υποτέλεια χωρίς αντίσταση (Αυστρία και λοιπές χώρες του Άξονα που όλως τυχαίως σφίγγουν όλες μαζί σήμερα με τα χέρια τους την Ελλάδα).

Λίγο πολύ η ιστορία είναι γνωστή. Οι Έλληνες δεν δήλωσαν υποταγή αλλά πολέμησαν, αντιστάθηκαν ΟΣΟ μπορούσαν στους Γερμανούς ΝΑΖΙ του  Καρλ Φρίντριχ Φον Ζίμενς και του Χίτλερ, με συνέπεια ο Χίτλερ, αποδυναμωμένος να γνωρίσει ολοκληρωτική ήττα στα Ρωσικά εδάφη.

Μετά την απελευθέρωση της Ελλάδας απ τους Ούνους Ναζιστές του Φον Ζίμενς (με τον Γλέζο να κατεβάζει τη Ναζιστική σημεία απ την Ακρόπολη),  ο μπαμπάς Χριστοφοράκος (Νικόλαος στο όνομα και με παρατσούκλι ο «Έλληνας Μέγκελε») δικάστηκε ως δοσίλογος, προδότης των Ελλήνων δηλαδή, αλλά αθωώθηκε λόγο αμφιβολιών, από «Έλληνες» (μόνο στην ταυτότητα) δικαστές και γλίτωσε την κρεμάλα. Πολλά χρόνια αργότερα η Ναζιστική Ζίμενς, την αποκαλώ Ναζιστική διότι γιγαντώθηκε στις υποδουλωμένες χώρες ΜΟΝΟ με αίμα, έχρησε τον υιό του δοσίλογου Νικόλαου Χριστοφοράκου, Γενικό υπεύθυνο της εταιρίας στην Ελλάδα…

Τότε άρχισε ο υιός του δοσίλογου, να λαδώνει τους Έλληνες πολιτικούς, αυτό δεν το λέω εγώ, ο Τσουκάτος το κατέθεσε στην Ελληνική δικαιοσύνη με την υπόθεση του ΕΝΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ Γερμανικών ΜΑΡΚΩΝ που σε βαλίτσα κατέθεσε στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ. Δεν ασχολούμαι με την Νέα Δημοκρατία διότι εκείνοι, λαδώνονταν και με μια καφετιέρα (ο Κυριάκος το είπε αυτό, όχι εγώ)….

Για να μονοπωλήσει όμως ο γιος του δοσίλογου και να φάει τα λεφτά της Ελλάδας – που έπρεπε τότε να μετατρέψει τα απαρχαιωμένα αναλογικά τηλεπικοινωνιακά της συστήματα, σε ψηφιακά – απαιτούνταν κι ένας δεύτερος «και καλά» αντίθετος πόλος, ο οποίος θα ήταν 100% ελεγχόμενος απ τους Ούνους Ναζιστές ή κοινώς Γερμανούς για να «μοιράζονται» υποτίθεται τις δουλειές. Στην ουσία ήθελαν να καταστρέψουν την Ελλάδα, ότι δεν κατάφεραν τα χρόνια της κατοχής. Κοινό όχημα τότε και τώρα ? Η εταιρία του Καρλ Φρίντριχ Φον Ζίμενς. Δύο εταιρίες ΜΟΝΟΠΟΛΗΣΑΝ τις δουλειές ΟΤΕ, τρώγοντας δισεκατομμύρια δραχμές στην αρχή και κατόπιν ευρώ. Η Ναζιστική των Ούνων εταιρία, η ΜΙΖΕΝΣ δηλαδή και η… εταιρία του Κρόκους. Ο Κρόκους ήταν ο πράκτορας της πρώην Ανατολικής Γερμανίας ο οποίος με την πτώση του Τείχους, έπρεπε ή να θανατωθεί ή να πάρει την τελευταία αποστολή της ζωής του. Να καταστρέψει οικονομικά μαζί με το γιό του δοσίλογου την Ελλάδα μας. Δηλαδή, για να καταλάβεις, για κάθε δουλειά που ήθελε να κάνει ο ΟΤΕ, προκρίνονταν μόνο δύο προσφορές. Η μία της ΜΙΖΕΝΣ και η άλλη του Κρόκους. Η δουλειά είχε αντικειμενικό κόστος 100 ευρώ πχ, η ΜΙΖΕΝΣ έδινε προσφορά 1.000 ευρώ και ο Κρόκους 900 ή αντίστροφα. Καταλαβαίνεις δηλαδή τι φαγοπότι στήθηκε για να καταστραφεί η Ελλάδα.

Η κατάληξη της ιστορίας είναι λίγο πολύ γνωστή σε όλους. ΜΝΗΜΟΝΙΑ, οικονομική υποδούλωση των Ελλήνων και η απώλεια της Εθνικής μας κυριαρχίας για πολλές δεκαετίες απ τους Ούνους Ναζιστές του Φον ΖΙΜΕΝΣ και του Αδόλφου Χίτλερ.

Ο μεν Κρόκους ο εκλεκτός πράκτορας των Ούνων Ναζιστών έτυχε πολιτικής προστασίας απ τους πολιτικούς που ο γιος του δοσίλογου «έπιανε» και κοινωνικής προστασίας απ τα λιμανίσια πρόβατα

Ο δε υιός του δοσίλογου «Έλληνα Μέγκελε», αναπαύεται στο Μόναχο σε φυλακές ΠΑΛΑΤΙΑ…

Κι εμείς φίλε μου, όσοι γλύτωσαν απ τους θαλάμους αερίων των Ναζί, θα «φύγουμε» απ τον πόλεμο αερίων των «Ελλήνων» μπάτσων…

Η ιστορία κύκλους κάνει και πάντα επαναλαμβάνεται…

Στο μέσον της φωτό ο Νικόλαος Χριστοφοράκος.

Ο δραπέτης και υιός του δοσίλου Χριστοφοράκου.

Η Ντόρα κι ο υιός του δοσίλογου

Ο υιός του δοσίλογου με την επετειακή φανελου του Ολυμπιακού με το όνομά του ! ! !

Panathinaikos kosmos

One Comment στο “Ο δοσιλογος Χριστοφορακος, ο Κροκους, τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ και τα κοκκινα προβατα. (διαβασε το)”

  1. Mike N. 15/02/2012 στις 21:25 #

    Απίστευτο φιλε μου το άρθρο σου.Μπράβο…ανοίγεις τα ματια στον κόσμο!!

Υποβολη σχολιου

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: